• Betala säkert med Klarna
  • Frågor? Maila oss info@varberglaser.se

Välkommen till personliga presenter hos VBGL design!

Här kan du hitta unika produkter till alla tillfällen.

Personliga inredningsdetaljer, accessoarer eller något till husdjuret. Ja, det finns helt enkelt något för alla!

Allt designas och tillverkas på beställning hos oss i Varberg.

Svensktillverkade produkter

Alla våra produkter produceras i våra lokaler i Varberg. Vi använder Lasergravyr maskiner för att skära och gravera i trä, skinn och acryl. Vi vill erbjuda personliga produkter där kunden kan anpassa produkten så den blir så personlig som möjligt. 

Personligt till barnrummet

Mycket olika personliga produkter till barnrummet. Vår storsäljare är den personliga väggbokstaven. Men finns mycket annat som personliga sportskyltar, lampor, väggkrokar, mätstickor bland annat. Titta in och hitta din personliga produkt till barnrummet. 

Personligt till hemmet

Även till hemmet har vi många olika produkter som glasunderlägg, grytunderlägg, ljushållare, cake toppers och mycket mer. 

Personliga Glasunderlägg

En av våra storsäljare är de personliga glasunderläggen i trä. Vid beställning skriver ni in texten ni vill ha och sedan designar vi detta och skär ut de vackra glasunderläggen. Det finns även glasunderlägg i skinn. 

Lampor i trä

Våra exklusiva taklampor i trä Getterön är väldigt populära. Snygg design och finns i ek eller valnöt. Alla lampor procuceras i Sverige. Vi har också enklare taklampor i trä som går att få i 2000 olika nyanser. Nytt är nu också personliga lampor i acryl. Finns med sportteman, barnrummet eller till bröllop.

Vattenflaskor med personlig text

Vattenflaskor där ni kan välja text och symbol. Perfekt till träningarna eller gymet. En personlig vattenflaska i stål är inte bara snygg utan håller kylan och värmen bra och samtidigt ett mer miljömedvetet val. 

Doppresent

Många av våra produkter passar utmärkt som doppresent. Att kunna ge bort en vara som är tillverkad i Sverige och som är personlig så blir det en utmärkt doppresent. Vår nya födelsetavla är en våra mest populära doppresenter. 

Vi har licens att göra vackra Moomin figurer i trä och även nyckelringar i skinn. Ni hittar fina och roliga produkter till högtider som Mors dag, Fars dag, student, bröllop, jul och dop såklart. Vi hoppas ni ska hitta vad ni sökte hos oss men om du inte hittar vad du sökte kontakta oss på info@varberglaser.se och förklara vad du är på jakt för personlig present så ska vi se om vi kan ta upp det i sortimentet.